Om oss

Pedersen Sveis & Maskinering AS er en mekanisk servicebedrift som har sitt utspring i fra Pedersen’s Sveiseverksted. Vi holder til på Bøverbru i Vestre Toten kommune, og er nå en familiebedrift med far - sønn. Pedersen's Sveiseverksted startet opp i 1985, og har siden da utviklet seg til noe mer enn bare å utføre sveising. I 2005 gjorde vi om bedriften til et AS og ble da Pedersen Sveis & Maskinering AS. Pedersen Sveis & Maskinering AS har mesteparten av kundene sine på Gjøvik/Toten og innenfor Raufoss industri-område. Pedersen Sveis & Maskinering AS er også underleverandør på en rekke områder som f.eks snøryddingsutstyr. Vi har også utført flere vellykkede oppdrag innen industri-innredning, resepsjonsinnredning og søppelstativer som vi har designet. Dette er oppdrag vi har lang erfaring med.

Etter 20 år i bransjen har vi vært innom de aller fleste områdene et sveise/mekanisk verksted kan ønske seg og skaffet oss en meget bra kompetanse på det vi skal kunne utføre.

Pedersen Sveis & Maskinering AS har nå flyttet inn i sine nye lokaler som ligger vegg i vegg med der vi har holdt til i alle år. Da har vi delt opp slik at de gamle lokalene renoveres og blir til et rent Cnc maskinering og monterings verksted, og de nye lokalene er da en moderne sveise hall med travers kran og stor port.
I forkant har vi administrasjons delen med kontorer spise rom og garderobe for 12 – 15 mann.

Vi ønsker alle gamle og nye kunder hjertelig velkommen til oss her på Bøverbru, og ser frem til å ta tak i flere nye og spennende oppdrag fremover.

Utvalgte Produkter

Samarbeidspartnere

                                                                                                                                                                                                                     © 2012 Pedersen Svies & Maskinering. All Rights Reserved.