Maskinering

Fresing:
Vi har utvidet vårt maskinerings verksted, og kjøpt ny CNC fresemaskin. Dette er en Quaser MV 184 P med en vandring på X= 1020 x Y= 610 x Z= 610mm. Bordbelastning er Max 500 kg. Verktøymagasin med plass til 30 verktøy og 25KW spindel med ECO Cooler system, som gjør at maskinen tåler konstant høy belastning på 12 000 O/min. Vi er også meget godt utrustet med verktøy.

Maskinen er også levert med kraftig høytrykk kjølesystem på 60L/min på 3,5 bar og 25L/min på 8 bar innvendig kjøling.
Summen av dette + en meget rask og brukervennlig FANUC 18iM-B styring, føler vi oss meget godt rustet til å være konkurransedyktig på freseoppdrag fremmover. Vi er helt ferske på CNC, men jeg ser store fremskritt for hver dag, og det tar ikke veldig lang tid før vi også kan bli med å kjempe om de litt mer kompliserte og store jobbene. Vi har også montert en kran, slik at inn og ut lasting av litt tyngre emner går smertefritt og effektivt.
Send oss en forespørsel på det dere måtte ha av maskinerings oppdrag, så skal vi gi dere ett godt uforpliktende tilbud.

CNC Dreiing:

Dette er en ny benk med Fanucstyring og en revolver med 8 verktøy. Sving over vange er 460mm og dreielengde er 1500mm. Sving i gap er 730mm x 216mm. 11KW motor og 76mm spindel boring. Innv kjøling. Vi har også på dreiing, ett solid utvalg av verktøy

Manuell Fresing- Boring:


Våre manuelle maskiner er i drift hver eneste dag, og vi reparerer deler, lager prototyper og maskindeler i disse. Det er fremdeles mange deler det er mere lønnsomt å lage selv der regelverket tillater det. Maskinene er godt vedlikeholdt og godt utrustet til å ta selv de mest utfordrende operasjonene. Fresemaskinen er en Lagun, og til høyre en stor IBARMIA søyle boremaskin, som vi forøvrig har to stk av. Den på bilde er ekstra utstyrt med hurtigmating ned til arbeidstykket..

Manuell Dreiing:
Vi har også bra med oppdrag i vår nye dreiebenk som er konversjonell og har en kapasitet på Ø660 x 2000mm. Tar vi ut vangen, kan vi ta opp til Ø 860mm x 200mm. Spindelboring er på 105mm. Vi har tre konversjonelle dreiebenker totalt i forskjellige størrelser.

Utvalgte Produkter

Samarbeidspartnere

                                                                                                                                                                                                                © 2012 Pedersen Svies & Maskinering. All Rights Reserved.